När du behöver en grävare

För privatpersoner, företag och offentlig verksamhet

som vill ta reda på sanningen.


Research och faktakontroll

Vi har många års erfarenhet av att ta fram information och sammanställa den på ett begripligt sätt.


Har du ett fall som du vill få granskat eller vill du undersöka om det finns kopplingar mellan till exempel några personer och företag?


Kanske du behöver stresstesta om information som inte ska vara offentlig ändå går att hitta?


Vi hjälper till med research inför rättegångar i samarbete med advokater. Vi tar fram och sammanställer den fakta som finns till exempel vid överklagande.


Vi åtar oss olika sorters uppdrag och levererar en faktakontrollerad rapport med källhänvisningar. Vi publicerar själva aldrig det material vi tar fram på uppdrag av kund men hänvisar vidare vid de fall det är aktuellt. 


Hör av Dig så berättar vi mer.


PS Vi utreder inte otrohet och vi ligger inte i några buskar.  Vi har också en för hög timtaxa för de flesta privatpersoner. 

Recensioner från kunder:

"Tack för ett fantastiskt arbete, önskar bara att jag hade känt till er innan rättsprocessen i tingsrätten drog igång. Detta blir till stor hjälp i mitt överklagande."
/ Företagare Göteborg


"Ett mycket fint och professionellt bemötande och imponerande arbete under tidspress. Jag rekommenderar Imperiet Media till alla som behöver dedikerade och granskande privatdetektiver."
/ Privatperson Stockholm

Så här funkar det:

1. Kontakta Imperiet Media och berätta vad du behöver hjälp med, alla förfrågningar omfattas av sekretess. 


2. Vi gör en bedömning om uppdraget är genomförbart och beräknar tidsåtgång.


3. Du får en offert, godkänner den och vi skriver ett sekretessavtal. Därefter betalar du halva beloppet på överenskommen summa.


4. Under arbetets gång har du möjlighet att lägga till ytterligare uppdrag på löpande faktura.


5. Vi levererar en faktagranskad rapport på överenskommet datum. Har du några frågor eller synpunkter löser vi det innan slutleverans. 


6. Slutfaktura på resterande belopp betalas, efter det överlämnas slutleveransen med samtliga källhänvisningar och bilagor i en överskådlig och faktagranskad rapport, som du som kund äger och kan förfoga över på det sätt du själv väljer.